портфейл

Портфейлът – Царят на аксесоарите!

В  ежедневието  на всеки човек присъства  такъв аксесоар, без който не могат както дамите, така и мъжете.

Царят на аксесоарите е портфейлът!  Изборът пред който се изправя всеки клиент е материята: естествена кожа, плат или изкуствена кожа; богатата палитра от цветове и модели.

Ако сте ценители на естествената кожа, то изборът е ясен! Коженият  портфейл е еднакво предпочитан  аксесоар от двата пола. Мъжете често носят портфейлите си в джобовете на дрехите. Дамите предпочитат този аксесоар да бъде прилежно прибран в чантите им.

На българския пазар има голямо предлагане и всеки потребител може да успее да намери “своят портфейл“. Изборът на портфейл, понякога може да се превърне в огромно предизвикателство, защото ако Ви впечатли  цветът на портфейла, то неговото разпределение може изобщо да не отговаря на всичките Ви изисквания, както е възможен и обратния вариант.

НО!… Не всичко, което е модно е и удобно! Не е необходимо винаги да следвате всяко “модно течение“, защото така рискувате да попаднете в “капан“. Компромисното решение, избирайки някое модерното изделие може да доведе до допълнителен финансов разход, а именно…покупка на нов портфейл. Изборът на портфейл може да е различен, но едно нещо е важно за всеки клиент: изделието да бъде качествено изработено!

Ние, от марка Пантера високо ценим това Ваше изискване и се стремим да Ви предложим разнообразие на кожени портфейли, съчетано с качество и стил!