За нас

За нас

Ние сме семейна фирма, създадена през 1996 годинa.

Специализирани сме в търговията с кожени колани от първокачествена биволска кожа.  Богатата гама от предлаганите артикули може да задоволи и най – взискателните  ни  клиенти.

Безспорно и със самочувствие можем  да заявим, че нашите кожени колани са ЛИДЕР по качество на българския пазар!

През този  период сме изградили доверие на нашите клиенти да предпочитат артикулите ни измежду много други марки предлагани на българския пазар. Марката ни ‘‘ ПАНТЕРА ‘‘ е гаранция за специален подбор и селектиране на изключително качество при избор на кожи и изработка на всеки детайл  в производствения процес  на продукти с нашето лого.

Натрупаният  опит през тези  години ни позволи да  усетим “ пулса “ на нашите потребители  и затова разширихме производствения процес с ръчно направени дамски и мъжки чанти. Предлагаме широка гама от други артикули :  кожени портфейли и ръкавици, тиранти, ръчно изработени ключодържатели,  гривни от биволска кожа,  слънчеви очила и артикули от еко – кожа. 

С произведените от нас артикули искаме да събудим сетивата Ви с неповторимия аромат на естествената кожа, а с разнообразието да Ви представим един различен и уникален кожен свят !

 Предлагаме на нашите клиенти продажби на едро и дребно.

Благодарим за изключителното доверие на всеки наш клиент и ще се радваме да останем Вашата предпочитана марка !